ONTWERP OP MAAT

Met veel liefde en plezier heb ik een aantal geboortekaartjes gemaakt en daarna volgden ook andere kaartjes, posters, gezinsportretjes en logo’s. Op deze pagina kun je een aantal van deze tekeningen bekijken. Ben je op zoek naar een ontwerp of illustratie op maat, dan lijkt het me erg leuk om dat voor je te mogen maken.

 

werkwijze en kosten

Als je een leuk idee hebt voor een persoonlijk ontwerp, kun je mij een berichtje sturen via het contactformulier of per mail. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren en een goed beeld te krijgen van wat je wilt. Naar aanleiding daarvan maak ik één of meerdere ontwerpschetsen en volgen er een aantal feedbackrondes waarin jullie aanpassingen kunnen laten doen (dit verschilt per product en de hoeveelheid feedbackrondes heeft uiteraard ook invloed op de prijs). Daarna ligt er als het goed is een product dat helemaal naar jouw wens is gemaakt.

De aanvragen zijn uiteenlopend zijn en de kosten kunnen dus ook heel verschillend zijn. Als je graag wilt weten wat de precieze werkwijze is voor een product en wat iets gaat kosten, kun je contact met me opnemen door het contactformulier in te vullen of een mail te sturen.

Voor alle ontwerpen op maat geldt: lees hier de algemene voorwaarden met aanvullende informatie.