Digitale downloads 

Maandplanner voor 2024 - download voor € 3,-

Ook voor het komende jaar heb ik weer een geïllustreerde maandplanner gemaakt om zelf te printen. Via de knop hieronder kun je de maandplanner betalen en vervolgens downloaden. Veel plezier ermee :)!

Let op: na de betaling kom je eenmalig op een webpagina waar de maandplanner te downloaden is, doe dat dan dus gelijk.Struinsporenkaart - gratis download

 

Ga naar buiten, open je zintuigen, ontdek en verwonder je over de schoonheid van de schepping.

Deze gezellige struinsporenkaart moedigt je aan om erop uit te gaan in je buurt en te gaan struinen aan de hand van 'sporen'. Lieke Verrips, struinoloog, bedacht het concept struinen en nadat ik haar mijmeringen las en daarnaast een podcast over de waarde van natuur beluisterde, ontstond het idee voor deze struinsporenkaart. Hoe het werkt? Print hem uit, hang hem op en kies elke week een spoor om mee te gaan struinen. 

Struinsporenkaart

Meer informatie over Lieke Verrips en struinologie, vind je op haar website: natuurliek.nl


Aanvullend:

Voor magazine MUS (no. 4, met als thema Glans) schreef ik een artikel waarvoor ik Lieke interviewde over struinologie. Hieronder is dit artikel te lezen.

Artikel Struinologie MUS

De podcast waar ik aan refereer is Moderne Profeten: Ware Woorden van Kees van Ekris; aflevering #6 over Paul Kingsnorth en de bijbehorende bonusaflevering met Frank en Marieke Mulder.