OVER MIJ

Mijn naam is Roeliene en ik teken graag - bloemen en blaadjes, letters en woorden, mensen en dieren. Ik maak soms kleine tekeningetjes voor mezelf en om te delen op instagram, maar ook kaartjes en posters die je in mijn webshop kunt vinden. Daarnaast teken ik op aanvraag, jouw ideeën zijn dus van harte welkom.

Op papier probeer ik wat van de schoonheid van het gewone, kleine moois om ons heen te vangen met mijn potloden, pen of verf. Ook teken ik over wat me bezighoudt of wat ik belangrijk vind. Je ziet er vaak iets van de tuin in terug, want bloemen zijn één van mijn lievelings om te tekenen. Mijn tuintje, dat is ook mijn eigen stukje levensgrond waar ik mag zaaien en oogsten. Dat is waar ik teken en kleur - om de mooie dingen van het leven te vieren, iets vast te leggen en ook om een lichtstraaltje te zijn in donkere dagen. 

Ik hoop dat je dat terugvindt in mijn tekentuintje: schoonheid, vreugde en licht. Iets om feest mee te vieren en iets om te bemoedigen. Dat in de verschillende seizoenen van het leven door mijn tekeningen een beetje van de genade van God straalt.

Heb je vragen of een mooi idee, neem dan gerust contact met me op. Ik vind het leuk om ook iets van jou te horen.