ONTWERP OP MAAT

GEBOORTEKAARTJES

Het eerste geboortekaartje dat ik ontwierp, was voor de geboorte van ons eigen dochtertje. Daarna heb ik nog meer geboortekaartjes gemaakt en ik vind het zo leuk om te doen! Wie weet kan ik iets voor je betekenen als je op zoek bent naar een lief, uniek en persoonlijk geboortekaartje. 

werkwijze en kosten

Voor het ontwerp van een geboortekaartje kun je mij een berichtje sturen via het contactformulier of per mail. Ik hoop dan zo snel mogelijk te reageren en helder te krijgen wat jullie ideeën zijn. Naar aanleiding daarvan maak ik één of meerdere ontwerpschetsen en volgen er maximaal 5 feedbackrondes waarin jullie aanpassingen kunnen laten doen. Daarna ligt er als het goed is een kaartje dat helemaal naar jullie wensen is gemaakt. 

De kosten voor een persoonlijk geboortekaartje zijn € 95,- voor het ontwerp, exclusief overige kosten (drukkosten, envelopjes en verzendkosten). De totaalprijs ligt dan, afhankelijk van de hoeveelheid kaartjes en de papiersoort, meestal tussen de € 225,- en € 295,-.

Willen jullie graag een bestaand ontwerp zoals op de geboortekaartjes die afgebeeld staan, dan liggen de kosten wat lager; neem contact met me op voor meer informatie. Een deel van de geboortekaartjes die ik al eens gemaakt heb en je op deze pagina ziet staan, zijn al in de webshop beschikbaar als bestaand ontwerp en kun je hier bestellen. Als je verder vragen hebt, neem gerust contact met me op!

 

Lees hier de algemene voorwaarden voor aanvullende informatie.